A CAFÉ+CO
INTERNATIONAL HOLDING

A café+co az automata-catering (vending) üzletág és a kávészolgáltatások piacvezetője Közép- és Kelet-Európában. Jelenleg 10 országban 15 leányvállalattal működik.

A café+co mindenekelőtt espresso kávégépek, meleg- és hidegital, továbbá snackautomaták üzemeltetésével és szervizelésével foglalkozik. Több, mint 40.000 vállalat és közintézmény részesül a szolgáltatásból. A hálózat a Bodeni tótól egészen Moszkváig terjed. Fogyasztóink évente  70.000-et meghaladó üzemelési helyen több, mint fél milliárd terméket vásárolnak.

A vállalatoknál és nyilvános helyeken működő automata café+co shopok mellett a café+co tizenegy önkiszolgáló kávéházat és két café+co Express üzletet üzemeltet. A vállalatcsoport közel 1800 munkatársat foglalkoztat.

Korrektség és fenntarthatóság vállalkozásunk mindennapjainak építőkövei.

Ügyfeleink, munkatársaink, szállítóink és a környezetünk iránti felelősségünk jellemzi vállalati kultúránkat, utóbbi során a növénytől az újrahasznosításig számításba vesszük a lehetőségeket.

Ezt az utat kívánjuk Önnel karöltve bejárni a jövőben, miközben minden korty kávéban tökéletes ízharmóniát szeretnénk ajánlani.

café+co International Holding GmbH
Vorarlberger Allee, 1230 Wien
T +43  (0)1  680 85-267, F +43  (0)1  680 85-84,
E office@cafeplusco.com