Show menu

Újdonságok - Ideje felfedezni a café+co-t!

Ideje felfedezni a café+co-t

Az idő érték. Soha nincs belőle elég. Mindannyian örülünk, ha valahol időt nyerünk. Mi a café+co-nál pontosan ezt tesszük lehetővé - időt találunk Önnek. A döntéshozók kényelmesen hátradőlhetnek, mert tudják: velünk és szolgáltatásunkkal tökéletesen gondoskodnak alkalmazottaikról.

Idő - mindenkinek szüksége van rá, de senkinek sincs elég.

Manapság az idő nagyobb jelentőséggel bír, mint valaha. Minden a növekedésről, az egyre gyorsabb ütemű fejlődésről szól, mellyel az emberek, és a világ erőforrásai alig tudnak lépést tartani. Ezért van itt az ideje, hogy néha tudatosan visszalépjünk, elgondolkodjunk és hagyjuk, hogy az idő közben teljen. Szervezzük úgy ezeket a rövid szüneteket, hogy minél inkább kiélvezhessük. Ez motiválja cégünket is: minőségi időt adni mindenkinek!

Junger Mann sitzt an einem Tisch und blickt auf eine Smartphone, vor sich eine Tasse Kaffee, Laptop und Bürounterlagen

A változás dinamikája

Az elmúlt évek során a café+co-nél számos fejlesztés történt. Mindez olyan években, amelyek mindenki számára kihívást jelentettek és jelentenek, olyan években, amikor az idő csak úgy repült, olyan években, melyekben a megatrendek, mint a digitalizáció, és az online tér teljesen megváltoztatták az emberek életét. Az internetnek és az emberek utazási hajlandóságának köszönhetően globalizált világunkban a távolságok rohamosan csökkentek. Akkora adatmennyiség, melyet ma egy kis pendrive tartalmaz, néhány éve még egy adatközpontban se fért volna el. A két éve tartó világjárvány mostanra azt is biztosította, hogy egyre több ember dolgozik otthonról. A változásokat elemezve, minden lehetséges forgatókönyvet megvizsgálva, tudatosan készülünk arra hogy megtervezzük jövőnket az ügyfeleink majdani igénye alapján.

Lächelnder Mann hält eine Tasse Espresso mit Untertasse

És mégis lendületesen haladunk a jövő felé.

Színesen, lendületesen és energikusan lépdelünk a jövőbe vezető úton. Optimistán, nyitottan és mindiga megoldásra koncentrálva. Időt szánva rá, hogy minőségi időt adhassunk. Ez határozza meg mindennapi munkánkat. A virág, amely logónkban kávéillatként kísér bennünket, még inkább munkánk szimbólumává válik. Mint egy sóhajtás, izgalmas érzelmi utazásra visz el bennünket, mely során már régóta nem csak a kávé, hanem a friss harapnivalók, édességek és frissítő hideg italok is kényeztetik a testet és a lelket. Egy sóhaj, amely lehetővé teszi, hogy kiszakadjunk a mindennapokból és élvezzük a tökéletes szünetet, a #PERFECTBREAK-et.