Show menu

Kávétermelésünk - Mi is adunk időt a kávézásra

Nincs mindig idő egy jó kávéra?

Kávéinkkal meghívást küldünk a közös kávézásra. Kávéinkat a nyers kávé magas minősége jellemzi, amelyet kiválasztott partnereken keresztül történő közvetlen beszerzéssel biztosítunk. Saját pörkölőházainkban, sokéves tapasztalattal rendelkező pörkölőmesterek pörkölnek kézzel, akik pontosan annyi időt adnak a kávénak a pörkölőben, amennyire szüksége van ahhoz, hogy kifejtse csodálatos aromáját.

  • RGE 0648
  • I Stock 903397254
  • I Stock 498209427
  • I Stock 504133073

I Stock 466906764 v2

A pörkölést meg kell tanulni - Különlegességünk a lassú pörkölés

Ha az aromáról és az ízről van szó, minden egyes babra odafigyelünk. Mert minden kávénk babját lassan és kíméletesen pörköljük saját pörkölőházainkban Bécsben és Klagenfurtban. A mesterségünk szeretete és pörkölési mesterünk tudása bögréről bögrére és csészéről csészére megízlelhető.

Gondoskodj a babról, és a pörkölés magától megoldódik.

Igen, ez igaz. Éppen ezért csak teljesen érett, kiváló minőségű babot dolgozunk fel a hagyományos termesztési területekről, amelyeket mi magunk szerződtettünk. Kávéinkat lassan és kézzel pörköljük, hogy az aromák teljes mértékben kibontakozhassanak.

Minden babnak megvan a maga különleges karaktere

Az ugandai magasföldi kávébabok az egyenlítői nap ereje alatt és a platánlevelek árnyékában érnek, és a kávétermelők - akik többnyire kistermelők - szenvedélyét hordozzák magukban. A Közép- és Dél-Amerikából származó arabica kávébabok, valamint az Indiából származó robusta kávébabok különleges talajon teremnek, és az ideális éghajlaton érnek aromás gyümölccsé.

Nálunk a pörkölt kávék időt kapnak és cserébe sokszínűséget teremtenek.

A kávébabok a világ minden tájáról származnak, de kávénkat kézzel készítjük. Mégpedig a bécsi és klagenfurti kávétermesztő üzemünkben, ahol több mint 100 éve kézzel, kis mennyiségben, sok idővel és pihenéssel pörkölik a kávét. A café+co kávéfajták választéka az erősen gyümölcsös kávéktól az enyhén aromás kávékig terjed.

A café+co által készített kávé

Minden babot kézzel pörkölünk

SZOLGÁLTATÁS A hangsúly a szolgáltatáson és a biztonságon van

A café+co megfelel a legmagasabb tanúsítási előírásoknak, leegyszerűsíti az Ön részéről szükséges erőfeszítéseket, átfogó szolgáltatást nyújt.

Tudjon meg többet

Készen áll a kezdésre? Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Merült fel kérdése?

Itt választ talál a legfontosabb kérdésekre.

Kérdések és válaszok

café+co Csoport

Itt további részleteket talál a café+co világáról.

Rólunk