Benzinkút, bevásárló központ, vagy
pályaudvar?
#perfectbreak mindenhol lehetséges!

Kiváló kávé, ízletes snack, szomjoltó italok? A megvalósítás egyszerűbb, mint képzeli!

Rendelkezik a nagyközönség számára jól elérhető területtel? Masszív, de mégis elegáns kávé-és snackautomatáink ott is bevételt termelnek, ahol eddig nem volt elképzelhető. Még szélesebb termékválasztékkal, korszerű fizetési lehetőséggel és szimplán jó ízű termékekkel:
café+co #perfectbreak az elégedett fogyasztókért.

Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Krémes coffe-to-go XL italok? Ismerjük ügyfeleink kívánságait melyet portfóliónk teljes mértékben kielégít. Igény szerint hűtött üdítőket, ízletes szendvicseket és klasszikus édességeket is megbízható minőségben biztosítunk. a hasonlóan megbízható café!co szolgáltatási modell keretében. Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán, hogy részesülhessen a café+co #perfectbreak sikeréből!

ELFOGYOTT A KÁVÉ?
KÖNNYEN MEGOLDHATÓ.

Rendeljen most

Csak egy kattintás a legjobb kávé szolgáltatásért.

Tapasztalt csapatunk örömmel segít Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Személyes tanácsadás

café+co Express
Beste Nahversorgung auf den Punkt gebracht.

Rasch. Frisch. Verfügbar. So, wie es moderne Menschen mögen, so haben wir café+co Express konzipiert und umgesetzt. In Krankenhausbereichen, an SB-Tankstellen oder in Bahnhöfen – Kaffee To Go, Handy laden, Snacks und Getränke genießen – ohne Anstellen und Warten. Für die kleine #bestepause Auszeit zwischendurch.

Express erleben

Café Luce X1

16 x választási lehetőség
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Café Luce X2

24 x választási lehetőség pohárba vagy bögrébe:
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Design Line

Amikor számít az elegancia és a nagy teljesítmény:
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

“Facility management cégünk a café+co-ban megtalálta optimális partnerét az üzemeltetésünkben lévő nyilvános épületek vending ellátására. Megfelelő tanácsadás, szervíz és a vele párosuló jó minőség jellemzi a szolgáltatásukat. Ez mind az imázsunkra, mind az árbevételünkre jótékony hatással van.”

#PERFECTBREAK

Tökéletes kávé mindenhol és mindenkor:
#perfectbreak a nyilvános helyeken.

A café+co szolgáltatás három összetevőből áll. Először is a  kávégép, majd a  feltöltés és harmadjára a szerviz. Feltöltés miatt, vagy ha technikai probléma merülne fel, hívja az ingyenes számunkat 06-80-980-600, de felveheti velünk a kapcsolatot itt a weboldalon a café+co élő chaten, vagy megkereshet minket email-ben is. Egyszerűen adja meg nekünk a gép bal felső sarkán található NAV regisztrációs számot, a többit mi elintézzük.

Mennyiért kapja a café+co szolgáltatást? Az igényeihez igazodó legkedvezőbb áron, átlátható elszámolás keretében.

Minden cégnek különböző elvárásai vannak a kávé szolgáltatással szemben. A café+co 15 országban több tízezer elégedett ügyfelet képvisel, ami annak köszönhető, hogy mindig a legjobb, testreszabott megoldást kínálja. Felmérjük igényeit, Ön kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatás modellt , és biztos lehet abban, hogy a legjobb áron kapja, a megvalósítást. Egyébként  nem is lenne a kávészünet #perfektbreak.

Kérjen személyre szóló ajánlatot

TOVÁBBI MEGOLDÁSOK

Fenntarthatóság

café+co minőségbiztosítás
a kávészemtől az újrahasznosításig.

Irodai gépek

Egyszerűen rendeljen online,
élvezze otthon, vagy az irodában.

Alapanyagok

Hogy a tökéletes kávéélmény sose
szenvedjen hiányt – rendeljen online