250 fő fölött –
kávé, hűtött ital, snack a legjobb formában!

Csúcsteljesítmény, álandó minőség és megbízható szolgáltatás ami a kétkedőket is meggyőzi!

Egy a teljesítményre és minőségre optimalizált ellátási modell megszünteti a fölösleges időveszteséget a szünetekben.

Napi több száz, vagy akár több ezer eladott adag kávé, melegital, frissítő és snack műszaki és logosztikai professzionalitást követel. Egy 250 fő fölötti nagyvállalatnál a zökkenőmentes ellátásnak nem kizárólag a robosztusságot kell sugározni: a kávénak elsőrendűnek kell lenni, a választéknak ki kell elégíteni az igényeket, a minimális meghibásodás, valamint extra gyors reakcióidő a szolgáltatás vitán felüli alapkövetelményei. A café+co személyre szabott csúcsszolgáltatása minden iparág 250 főt meghaladó vállakozása számára a kávét és a hozzá kapcsolódó teljes termékpalettát kiváló minőségben, egyetlen gombnyomásra biztosítja.

Cégünk küldetése:  #perfectbeak, ami sziplán ízlik!  A café+co személyre szabott csúcsszolgáltatása a nagyvállalatok számára a világ egyik legkellemesebb élvezeti cikkét és a hozzá kapcsolódó teljes termékpalettát kiváló minőségben biztosítja. Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Krémes coffe-to-go XL italok? Ropogós finomságok, éhségűzők? Mindez egyetlen gombnyomásra!  Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán, hogy a kávészünet Önnél is igazi #perfectbreak legyen!

ELFOGYOTT A KÁVÉ?
KÖNNYEN MEGOLDHATÓ.

Rendeljen most

Csak egy kattintás a legjobb kávé megoldásért.

Tapasztalt csapatunk örömmel segít Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Személyes tanácsadás

Café Luce X1

16 x választási lehetőség
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Café Luce X2

24 x választási lehetőség pohárba vagy bögrébe:
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Design Line

Amikor számít az elegancia és a nagy teljesítmény:
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

PSL 1000

Modern, elegáns és a nagyon bírja a strapát…
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

“A café+co-tól évek óta stabil, kiváló minőségű szolgáltatást kapunk. A felmerült igényeket gyorsan, pontosan teljesítik. Azon kevés szolgáltatónk egyike, akivel nincs probléma. Több ezer dolgozónk a kávéval maradéktalanul elégedett.”

#perfectbreak

250 dolgozó, vagy több:
kiváló ízek, minimális ráfordítás- ez a café+co #perfectbreak

A café+co szolgáltatás három összetevőből áll, melyeket minden kávé vagy forró ital megvásárlásával kifizet. Először is a  kávégép, majd a  feltöltés és harmadjára a szerviz. Feltöltés miatt, vagy ha technikai probléma merülne fel, hívja az ingyenes számunkat 06-80-980-600, de felveheti velünk a kapcsolatot itt a weboldalon a café+co élő chaten, vagy megkereshet minket email-ben is. Egyszerűen adja meg nekünk a gép bal felső sarkán található NAV regisztrációs számot, a többit mi elintézzük.

Elsőrendű tanácsadás + átlátható kalkuláció + csúcs szolgáltatás= Ön a legjobb árat kapja!

Minden cégnek különböző elvárásai vannak a kávé szolgáltatással szemben. A café+co 15 országban több tízezer elégedett ügyfelet képvisel, ami annak köszönhető, hogy mindig a legjobb, testreszabott megoldást kínálja. Felmérjük igényeit, Ön kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatás modellt , és biztos lehet abban, hogy a legjobb áron kapja, a megvalósítást. Egyébként  nem is lenne a kávészünet #perfektbreak.

Kérjen személyre szabott ajánlatot

TOVÁBBI MEGOLDÁSOK