100 főtől –
az erős középmezőny.

A kiváló kávé önmagában mit sem ér, ha a kapacitás nem elég.

Sorban kell állnia a kávészünetben?A café+co testreszabott ellátási modelljével a középvállalkozások is játszi könnyedséggel kiváló minőségű kávéhoz, italokhoz és snack-hez juthatnak az igényeknek megfelelő gyorsasággal.

A 100 főt meghaladó dolgozói létszám a kávé- és melegital, frissítő és snack ellátás  a minőség és az ezzel járó költségek optimalizálását teszi szükségessé. Az utántöltésnek és hibaelhárításnak zökkenőmentesen kell működni. Ugyanakkor a vállalkozások töredéke tud saját konyhát, vagy büfét fenntartani.  A café+co épp a legmegfelelőbb ilyen esetben. Sokféleség, széles választék, minőség és extra gyors reakcióidő, ellenőrizhető, kézbantartható költségek  – minőségi szolgáltatással és professzionális tanácsadással párosulva. Személyre szabott megoldásaink maximálisan kielégítik fogyasztóink igényét. Cégünk küldetése:  #perfectbeak, ami sziplán ízlik!  A café+co a legkülönbözőbb iparágak 100 fős cégeinek biztosítja a napi ellátást. Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Talán forró csoki? Mindez egyetlen gombnyomás! Csakúgy, mint a feltöltés és szerviz. Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán hogy a vállalata megkapja a #perfectbreak-et, amit megérdemel.

ELFOGYOTT A KÁVÉ?
KÖNNYEN MEGOLDHATÓ.

Rendeljen most

Csak egy kattintás a legjobb kávé szolgáltatásért.

Tapasztalt csapatunk örömmel segít Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Személyes tanácsadás

Szeretne kényelmesen online rendelni?

Webáruházunkban alapanyagokat és kávégépeket vásárolhat.

café+co WEBÁRUHÁZ

Profi2go

Wunschlos Perfekt:
Coffee To Go wie im Coffeeshop

Coffee Shop Smart

Wunschlos Perfekt:
Coffee To Go wie im Coffeeshop

café+co mini kávézó

 Egy önálló kis kávéház
poháradagolóval

PSL 1000

Modern, elegáns és a nagyon bírja a strapát…
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

Café Luce X1

16 x választási lehetőség
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Café Luce X2

24 x választási lehetőség pohárba vagy bögrébe:
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Design Line

Amikor számít az elegancia és a nagy teljesítmény:
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

“Amióta megkaptuk a café+co X2 Coffee-To-Go automatáját, a dolgozóink egyértelműen elégedettebbek a kávéval és szívesen viszik magukkal az italokat papírpohárban. Mindig várják az ünnepeken rendszerességgel érkező különleges mintájú coffee to go poharakat.”

#perfectbreak

100 fő fölött:
minden nap profi kiszolgálás – #perfectbreak sorbanállás nélkül.

A café+co szolgáltatás három összetevőből áll, melyeket minden kávé vagy forró ital megvásárlásával kifizet. Először is a  kávégép, majd a  feltöltés és harmadjára a szerviz. Feltöltés miatt, vagy ha technikai probléma merülne fel, hívja az ingyenes számunkat 06-80-980-600, de felveheti velünk a kapcsolatot itt a weboldalon a café+co élő chaten, vagy megkereshet minket email-ben is. Egyszerűen adja meg nekünk a gép bal felső sarkán található NAV regisztrációs számot, a többit mi elintézzük.

Mennyiért kapja a café+co szolgáltatást? Az igényeihez igazodó legkedvezőbb áron!

Minden cégnek különböző elvárásai vannak a kávé szolgáltatással szemben. A café+co 15 országban több tízezer elégedett ügyfelet képvisel, ami annak köszönhető, hogy mindig a legjobb, testreszabott megoldást kínálja. Felmérjük igényeit, Ön kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatás modellt , és biztos lehet abban, hogy a legjobb áron kapja, a megvalósítást. Egyébként  nem is lenne a kávészünet #perfektbreak.

Kérjen személyre szóló ajánlatot

TOVÁBBI MEGOLDÁSOK