#perfectbreak,
tökéletes kávé:
már 25 főtől!

Véleményünk szerint a kávénak a kisközösségek esetében is 3 kritériumnak kell megfelelni: Elérhető kell legyen. A költségeknek átláthatónak  kell lenni. És végül egyszerűen ízleni kell.  A café+co már  25 fős létszám  esetében is biztosítja irodákban, üzletekben, vagy műhelyekben a világ egyik legkellemesebb frissítőjét. Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Talán forró csoki? Mindez egyetlen gombnyomásra! Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán.

Tudjon meg többet erről

50 főtől:
Kávé a vállalatnál –
365 nap #perfectbreak.

Manapság az emberek a legtöbb kávét a munkahelyükön isszák. Ezért is fontos, hogy a kávé a válalatnál a lehető legjobb legyen és egyenletes, kiváló minőségben álljon rendelkezésre. A café+co megfelelő megoldást kínál 50 fős cégeknek, irodáknak, üzleteknek, vagy műhelyeknek, hogy a világ egyik legkellemesebb italát nap, mint nap élvezhessék. Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Talán forró csoki? Mindez egyetlen gombnyomásra! Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán.

Tudjon meg többet erről

100 főtől –
az erős középmezőny.

A 100 főt meghaladó dolgozói létszám a kávé- és melegital, frissítő és snack ellátás  a minőség és az ezzel járó költségek optimalizálását teszi szükségessé. Az utántöltésnek és hibaelhárításnak zökkenőmentesen kell működni. Ugyanakkor a vállalkozások töredéke tud saját konyhát, vagy büfét fenntartani.  A café+co épp a legmegfelelőbb ilyen esetben. Sokféleség, széles választék, minőség és extra gyors reakcióidő, ellenőrizhető, kézbantartható költségek  – minőségi szolgáltatással és professzionális tanácsadással párosulva. Személyre szabott megoldásaink maximálisan kielégítik fogyasztóink igényét. Cégünk küldetése:  #perfectbeak, ami sziplán ízlik!  A café+co a legkülönbözőbb iparágak 100 fős cégeinek biztosítja a napi ellátást, legyen az kávé, snack, vagy frissítő ital. Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán.

Tudjon meg többet erről

250 fő fölött –
kávé, hűtött ital, snack a legjobb formában!

A nagyvállalatoknál mindennek gördülékenyen kell működni. A maximális teljesítményre és a hozzá tartozó minőségre optimalizált ellátás megoldja a szünetekben a fölösleges időveszteséget.  Egy 250 fő fölötti nagyvállalatnál a zökkenőmentes ellátásnak nem kizárólag a robosztusságot kell sugározni: a kávénak elsőrendőnek kell lenni, a választéknak ki kell elégíteni az igényeket, a minimális meghibásodás, valamint extra gyors reakcióidő a szolgáltatás vitán felüli alapkövetelményei. A café+co személyre szabott csúcsszolgáltatása minden iparág 250 főt meghaladó vállakozása számára a kávét és a hozzá kapcsolódó teljes termékpalettát kiváló minőségben, egyetlen gombnyomásra biztosítja. Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán.

Tudjon meg többet erről

Mennyiség és minőség: 2in1!
Kávé & more a termelő üzemeknek.

Csúcsteljesítmény, álandó minőség és megbízható szolgáltatás ami a kétkedőket is meggyőzi!

Egy a teljesítményre és minőségre optimalizált ellátási modell megszünteti a fölösleges időveszteséget a szünetekben.

Napi több száz, vagy akár több ezer eladott adag kávé, melegital, frissítő és snack műszaki és logosztikai professzionalitást követel. Mindemellett a kávénak elsőrendűnek kell lenni, a választéknak ki kell elégíteni az igényeket, a minimális meghibásodás, valamint extra gyors reakcióidő a szolgáltatás vitán felüli alapkövetelményei. A café+co személyre szabott csúcsszolgáltatása a termelő üzemek számára a világ egyik legkellemesebb élvezeti cikkét és a hozzá kapcsolódó teljes termékpalettát kiváló minőségben biztosítja. Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Krémes coffe-to-go XL italok? Ropogós finomságok, éhségűzők? Mindez egyetlen gombnyomásra! Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán.

Tudjon meg többet erről

#perfectbreak az irodában!
Kávé & more a legkisebb ráfordítással.

Optimalizálja végre a ráfordítást, költséget és a minőséget – a café+co-val biztos sikerül!

Szeretné az irodai kávézás ügyét a legegyszerűbben, végérvényesen maga mögött tudni? Akkor itt az ideje, egységes, hatékony és mindenekelőtt magas színvonalú megoldáson gondolkodni. A café+co ellátási modelljével megkaphatja az Ön és munkatársai elvárásait kielégítő kávé és melegital minőséget a legjobb szolgáltatás és átlátható költségelszámolás mellett.

Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán, hogy az Ön cége is megismerhesse a café+co #perfectbreak előnyeit.

Tudjon meg többet erről

Benzinkút, bevásárló központ, pályaudvar?
Tökéletes kávé mindenhol lehetséges!

Rendelkezik a nagyközönség számára jól elérhető területtel? Masszív, de mégis elegáns kávé-és snackautomatáink ott is bevételt termelnek, ahol eddig nem volt elképzelhető. 

Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Krémes coffe-to-go XL italok? Ismerjük ügyfeleink kívánságait melyet portfóliónk teljes mértékben kielégít. Igény szerint hűtött üdítőket, ízletes szendvicseket és klasszikus édességeket is megbízható minőségben biztosítunk. a hasonlóan megbízható café!co szolgáltatási modell keretében. Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán, hogy részesülhessen a café+co #perfectbreak sikeréből!

Így éri meg a café+co Önnek

Snack & Drink?
Természetesen a café+co-tól!

Snack & Drink szolgáltatásunk mindent biztosít, ami egy kiváló #perfectbreak feltétele. Testre szabott termékválasztékkal és készpénzmentes fizetőrendszerekkel elégítjük ki fogyasztóink kívánságát.

Tudjon meg többet erről

Fenntarthatóság

café+co minőségbiztosítás
a kávészemtől az újrahasznosításig.

Irodai gépek

Egyszerűen rendeljen online,
élvezze otthon, vagy az irodában.

Alapanyagok

Hogy a tökéletes kávéélmény sose
szenvedjen hiányt – rendeljen online