MEGJELENT A SMARTPAY-APP!

ÚJ: Leggyorsabb út a #PERFECTBREAK-hez.

1. Hozz létre egy fiókot

A SmartPay appunkban könnyedén regisztrálhatsz – pillanatok alatt telepíthető. Az alapvető bejelentkezési adatok megadása után azonnal készen állsz az első kávé elfogyasztására. A SmartPay-app végigvezeti Téged egy rövid regisztrációs folyamaton. Az első lépéshez csak az e-mail címedre van szükséged.

2. Töltsd fel egyenleged

Most készen állsz a “feltöltésre”! Add meg a kívánt összeget, válaszd ki a fizetési módot, és készen állsz a #PERFECTBREAK használatára. Az első kávét természetesen mi álljuk: Adj hozzá legalább 2000 forintot az első jóváírásnál, és mi automatikusan hozzáteszünk 300 forintot az első kávéra, snackre vagy üdítőre.

3. Gyűjts KávéPontokat

A SmartPay-App-on keresztüli minden fizetéssel 3 KávéPontot adunk a SmartPay BónuszKlub számládra. Ezekkel hamarosan nagy jutalmakra tehetsz szert.

Ez nagyon könnyű!

Csak néhány lépés a #PERFECTBREAK élvezetekért.

Első csatlakozás a café+co gépekhez

Először vásárolnál egy SmartPay terminállal ellátott café+co gépnél? Az alkalmazásban érintsd meg a „Csatlakozás új készülékhez” elemet, majd olvasd be a QR-kódot a café+co gép kerek kijelzőjén (vagy manuálisan add meg az eszközazonosítót az alkalmazásban). Ezután erősítsd meg a kapcsolatot a mobilodon – és máris rendelheted a #PERFECTBREAK-et.

Tipp: Annak érdekében, hogy még gyorsabb legyen legközelebb, amikor ugyanott élvezné a #PERFECTBREAK-et, a vásárlás után mentsd el a gépet közvetlenül a Kedvencekbe.

Mentsd el kedvenceidet & keress új helyszíneket

Kedvencként elmentheted a gyakran látogatott café+co gépeket. Ezzel később időt takarítasz meg a csatlakozáskor, és gyorsabban elérheted kedvenc gépeidet. A fizetési folyamat után lehetőséged van az adott gépet kedvencként menteni az „Emlékezzen a café+co gépre” gombra kattintva.

Egyszerűen keresgélhetsz a café+co helyszínek között is. Az alkalmazás menüjében a „Helyek” fülre kattintva könnyedén megtalálhatod bárhol a #PERFECTBREAK helyet, és megjelölheted kedvencként.

KávéPontok & BónuszKlub

Minden alkalommal, amikor az alkalmazáson keresztül fizetsz, KávéPontokat kapsz, amelyeket majd beválthatsz a BónuszKlubban nagyszerű nyereményekre vagy sorsolásokon való részvételre. A SmartPay BónuszKlubba történő belépési lehetőség 2021 végén nyílik meg. Rendszeresen változtatjuk a nyereményeket, így biztosan izgalmas ajándékokat fogsz találni. Ha szereted a jó kávét és a meglepetéseket, a SmartPay applikációt neked találták ki.

Ahhoz, hogy a BónuszKlubban beválthasd a KávéPontokat, először regisztrálnod kell, és azonnal 50 KávéPontot kapsz ajándékba.

Gyakori kérdések a SmartPay-appról

Tovább a GYIK-hez

Fizess kártyával, ahogy eddig is.

MÉG TÖBB A KLASSZIKUS KÁRTYÁS FIZETÉSRŐL

Fizessen chippel, ahogy eddig is.

MÉG TÖBB A CHIPPES FIZETÉSRŐL

Fenntarthatóság

café+co minőségbiztosítás
a kávészemtől az újrahasznosításig.

Irodai gépek

Egyszerűen rendeljen online,
élvezze otthon, vagy az irodában.

Alapanyagok

Hogy a tökéletes kávéélmény sose
szenvedjen hiányt – rendeljen online