Coffee To Go, akár a kávéházban.
Mostantól automatikusan, kiváló minőségben.

Ha #perfectbreak, akkor innováció!

Coffee To Go a kávéautomatából?
A café+co-nál semmi sem lehetetlen.
A piaci trendek up-to-date követése és az ínyenceket is meggyőző ajánlat!

Ha az ember először lép az új Coffee To Go  kávéautomatához, a csábító választék elbűvöli és az élvezet elérhető közelségbe kerül. Először megjelenik egy trendi papírpohár a kiadóablakban, majd követi a kiválasztott termék. Néhány pillanaton belül úgy érzi magát az ember, mint egy Coffee-Shopban, sorbanállás nélkül, tökéletes végeredménnyel.
Sajnos most épp nem tart a kezében egy igazi café+co Coffee To Go italt, nem érzi finom illatát…. de tanácsadó csapatunk örömmel áll rendelkezésére, hogy meggyőző, személyre szabott ajánlatot adjon Önnek.
Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán.

ELFOGYOTT A KÁVÉ?
KÖNNYEN MEGOLDHATÓ.

Rendeljen most

Csak egy kattintás a legjobb kávé megoldásért.

Tapasztalt csapatunk örömmel segít Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Személyes tanácsadás

Café Luce X2

24 x választási lehetőség pohárba vagy bögrébe:
Az  eszpresszótól az Irish Cream-ig…

Design Line

Amikor számít az elegancia és a nagy teljesítmény:
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

PSL 1000

Modern, elegáns és nagyon bírja a strapát…
A kávézás élménye párosul a dizájnnal és a gazdag választékkal.

“Amióta megkaptuk a café+co X2 Coffee-To-Go automatáját, a dolgozóink egyértelműen elégedettebbek a kávéval és szívesen viszik magukkal az italokat papírpohárban. Mindig várják az ünnepeken rendszerességgel érkező különleges mintájú coffee to go poharakat.”

#perfectbreak

A café+co szolgáltatás három összetevőből áll, melyeket minden kávé vagy forró ital megvásárlásával kifizet. Először is a  kávégép, majd a  feltöltés és harmadjára a szerviz. Feltöltés miatt, vagy ha technikai probléma merülne fel, hívja az ingyenes számunkat 06-80-980-600, de felveheti velünk a kapcsolatot itt a weboldalon a café+co élő chaten, vagy megkereshet minket email-ben is. Egyszerűen adja meg nekünk a gép bal felső sarkán található NAV regisztrációs számot, a többit mi elintézzük.

Miért nem talál árakat ezen az oldalon? 

Minden cégnek különböző elvárásai vannak a kávé szolgáltatással szemben. A café+co 15 országban több tízezer elégedett ügyfelet képvisel, ami annak köszönhető, hogy mindig a legjobb, testreszabott megoldást kínálja. Felmérjük igényeit, Ön kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatás modellt , és biztos lehet abban, hogy a legjobb áron kapja, a megvalósítást. Egyébként  nem is lenne a kávészünet #perfektbreak.

Kérjen személyre szóló ajánlatot

Snackek & Üdítők

Fenntarthatóság

café+co minőségbiztosítás
a kávészemtől az újrahasznosításig.

Irodai gépek

Egyszerűen rendeljen online,
élvezze otthon, vagy az irodában.

Alapanyagok

Hogy a tökéletes kávéélmény sose
szenvedjen hiányt – rendeljen online