#perfectbreak,
#perfectcoffee:
már 25 főtől!

“A mi kis cégünknél nem érdemes professzionális kávéfőzőt működtetni.”

Tévedés. A kisebb -akár 25 alkalmazottal működő- cégeknek sokkal gazdaságosabb, ha professzionális kávé- és forróital ellátást választanak, ráadásul sokkal kényelmesebb is.

Minden főnök tudja, hogy a kapszula akkor fog kifogyni, amikor egy óra múlva egy fontos tárgyalás lesz. Ekkor jön a stressz. Vagy a boltban vásárolt automata éppen akkor lehelli ki a lelkét. A javítás 2 héten belül nem lehetséges. Az eredmény: ahelyett, hogy kávészünetet tudnának tartani, a kávézás szünetel.

Úgy gondoljuk, hogy egy cégnél a kávénak három fontos szerepet kell betölteni: Folyamatosan rendelkezésre kell állni, megfelelő költségszinten kell mozogni és minőségének tökéletesnek kell lenni. A café + co irodákban, üzletekben, műhelyekben és kisebb létszámú intézményekben is a legjobb szolgáltatást nyújtja. Egy igazi olasz espresso, lágy kávékrémmel a tetején? Latte macchiato? Cappuccino? Talán forró csoki? Mindez egyetlen gombnyomás! Csakúgy, mint a feltöltés és szerviz. Kérjen további információt az élő chat vonalunkon, vagy kattintson a “Testreszabott ajánlatunk Önnek” gombra a menüsáv jobb oldalán hogy a vállalata megkapja a #perfectbreak-et, amit megérdemel.

ELFOGYOTT A KÁVÉ?
KÖNNYEN MEGOLDHATÓ.

Rendeljen most

Csak egy kattintás a legjobb kávé szolgáltatásért.

Tapasztalt csapatunk örömmel segít Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Személyes tanácsadás

Szeretne kényelmesen online rendelni?

Webáruházunkban alapanyagokat és kávégépeket vásárolhat.

café+co WEBÁRUHÁZ

Ottimo KOMBI friss tej-rendszerrel

Espresso gép cafe+co Ottimo
KOMBI sok extrával.

café+co mini kávézó

 Egy önálló kis kávéház
poháradagolóval

Cino Grande

A Cino Grande kávégépnél
a kávékiszolgálás teljesen automatizált.

Delizia KOMBI

A kapszulás Delizia KOMBI
kisgép sok extrával

café+co WEBSHOP

#PERFECTBREAK egységcsomagok

 “A cégünknél 15 fő, 3 csapatban dolgozik és mindig szó volt arról, hogy jó lenne ha jobb lenne a kávé. Miután megvettük a harmadik kis kávégépünket is, inkább megkerestük a café+co-t. A tippet az egyik üzleti partnerünk adta és  azóta tökéletes szolgáltatást kapunk, jó a szerviz és a legjobb ár-érték arányú kávénk van ami valaha volt.”

#perfectbreak

Már 25 főtől:
átlátható adagelszámolás.

A café+co szolgáltatás három összetevőből áll, melyeket minden kávé vagy forró ital megvásárlásával kifizet. Először is a  kávégép, majd a  feltöltés és harmadjára a szerviz. Feltöltés miatt, vagy ha technikai probléma merülne fel, hívja az ingyenes számunkat 06-80-980-600, de felveheti velünk a kapcsolatot itt a weboldalon a café+co élő chaten, vagy megkereshet minket email-ben is. Egyszerűen adja meg nekünk a gép bal felső sarkán található azonosító számot, a többit mi elintézzük.

Miért nincsenek itt feltüntetve az árak? 

Minden cégnek különböző elvárásai vannak a kávé szolgáltatással szemben. A café+co 15 országban több tízezer elégedett ügyfelet képvisel, ami annak köszönhető, hogy mindig a legjobb, testreszabott megoldást kínálja. Felmérjük igényeit, Ön kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatás modellt , és biztos lehet abban, hogy a legjobb áron kapja, a megvalósítást. Egyébként  nem is lenne a kávészünet #perfektbreak.

Kérjen ajánlatot

EGYÉB MEGOLDÁSOK